1/6
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 0
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 1
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 2
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 3
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 4
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 5
WION: Breaking US & WORLD NEWS Icon

WION

Breaking US & WORLD NEWS

ZEE MEDIA CORPORATION LTD
Trustable Ranking IconНадеждно
1K+Изтегляния
34MBРазмер
Android Version Icon5.1+
Андроид версия
4.2.4(22-04-2024)Това е най-новата версия
5.0
(1 Прегледи)
Age ratingPEGI-3
How to install
1
Download and open the installation file
2
Unblock AptoideAptoide is a safe app! Just tap on More details and then on Install anyway.
3
Complete the installation and open Aptoide
app-card-icon
ДетайлиПрегледиВерсииИнформация
1/6

Описание на WION: Breaking US & WORLD NEWS

WION, съкращение от World is One, е първият и най-важен международен новинарски канал в Индия. Изтеглете приложението WION за извънредни международни новини, новини от Индия, новини от САЩ, новини от Обединеното кралство, новини от Европа, новини от Близкия изток и новини от Южна Азия.

WION ви предоставя актуализации в реално време за геополитика, отбрана, войни, конфликти и други международни събития. WION обхваща международни спортове, включително крикет и футбол. Развлекателните новини от WION включват Холивуд, K-поп, K-драма, Боливуд, филмови ревюта, новини за OTT издания, мода и начин на живот, както и тенденции в здравеопазването и уелнеса. Абонирайте се за известия от приложението WION за актуални международни новини, обяснения, актуални новини, вирусни новини и видеоклипове.

Премиерният международен новинарски канал с фокус върху Индия, WION също предлага прозрения, базирани на данни, задълбочени обяснения, мнения и анализи от нашия панел от международни експерти.

Приложението WION ви предлага някои от най-добрите оригинални статии, анализи и коментари, както и мнения, написани от редактори и колумнисти с опит в дадена тема.

Покритието на WION е безпристрастно, основано на факти и точно.

WION докладва по горещи теми от деня, вариращи от индийската политика, общите избори в Индия до политиката в САЩ и президентските избори в САЩ, новини за климата, новини от науката, новини за технологиите и бизнес новини.

Обслужвайки широк кръг от аудитории, вариращи от градските професионалисти до Gen Z, приложението WION има секции за световни заглавия, актуализации на новини от Южна Азия, актуални новини и вирусни видеоклипове.

Твърде заети сте, за да прочетете всички новини? Покрихме ви. WION ви изпраща компилации от сутрешни и вечерни топ истории. Абонирайте се за нашите известия и получавайте новини в движение от Индия и света, където и да сте.

Бързо, точно, проверено с факти и безпристрастно, WION предлага индийска гледна точка за развитието на международните новини.


Работи както в Android, така и в iOS устройство.


Извънредни новини от САЩ и Обединеното кралство, актуализации на световните новини, Индия, Южна Азия и най-новите политически заглавия. Истории, видеоклипове, фото галерии, обяснения и уеб истории, пълни с полезни и най-нови новини и информация.

Блогове на живо всеки ден на: най-новите новини и извънредни международни новини и новини от Индия, големи спортни събития като крикет, IPL, футбол и олимпийски игри, развлекателни новини като Оскар, Грами и Еми между другото.

Включете се в WION TV на живо от приложението WION, 24/7.

Прочетете наземни доклади в текст и видео от кореспонденти на WION в десетки градове в Индия, както и в страни по света.

Прочетете бизнес и икономически новини и обзори, бюджетни новини, последни актуализации от световната икономика и индийската икономика, както и новини от фондовия пазар и индустрията.

Научни новини, включително най-новите открития, изследване на космоса и медицински пробиви по света.

Технологични новини, новини за джаджи и смартфони, новини и актуализации за приложения и социални медии.


Страхотни функции на приложението WION:

Телевизия на живо: Никога не пропускайте новини. Гледайте новинарски канал на живо на WION в приложението WION по всяко време и навсякъде.

Гледайте популярни предавания на WION от приложението WION: Wion Gravitas, WION Sports, Wion Speed ​​News, на живо и безплатно.

Начален екран с възможност за персонализиране: Изберете секции, които ви интересуват, за да се показват на началния ви екран. Можете да ги пренаредите според предпочитанията си за водещи заглавия и интереси по всяко време.

Споделяйте новини: Можете да споделяте статии, снимки и видеоклипове чрез Facebook, Twitter, WhatsApp, имейл и SMS чрез директно споделяне или споделяне на връзка.

Маркиране на любими, четене по-късно: Можете да маркирате статии, видеоклипове и снимки, така че да можете да ги прочетете по-късно, когато пожелаете.

Офлайн четене: Нямате достъп до интернет? Не се притеснявай. Използвайте тази функция, за да четете новините дори когато сте офлайн.

Видеоклипове: Прегледайте селекция от най-информативните и забавни видеоклипове.

Снимки: Фото галерии и слайдшоу за последните световни новини, водещи заглавия, развлечения, спорт, бизнес и начин на живот.

Посетете нашия официален уебсайт: https://www.wionews.com/

Следвай ни в:

* Twitter: https://twitter.com/WIONews

* Фейсбук: https://www.facebook.com/WIONews

WION: Breaking US & WORLD NEWS - Version 4.2.4

(22-04-2024)
Други версии
Какво ново- Experience the IPL like never before with match updates! Stay updated with improved live scorecards. - Enjoy smoother performance with optimizations and bug fixes. Get ready for unparalleled cricket action with the WION App. Update now and stay up-to-date with the happenings in the cricket world!"

There are no reviews or ratings yet! To leave the first one please

-
1 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Гарантирано добро приложениеТова приложение е преминало тест за сигурност срещу вируси, злонамерен софтуер и други злонамерени атаки и не съдържа никакви заплахи.

WION: Breaking US & WORLD NEWS - APK информация

APK версия: 4.2.4Пакет: esselgroup.zeemedia.wionews
Съвместимост с Android: 5.1+ (Lollipop)
Разработчик:ZEE MEDIA CORPORATION LTDПолитика за поверителност:http://www.wionews.com/privacy-policyРазрешения:16
Име: WION: Breaking US & WORLD NEWSРазмер: 34 MBИзтегляния: 207Версия : 4.2.4Дата на пускане: 2024-04-22 02:07:07Мин. екран: SMALLПоддържано CPU:
ID на пакет: esselgroup.zeemedia.wionewsSHA1 подпис: 5C:74:20:D5:D4:F7:57:B4:3A:EB:5F:5B:07:F9:7C:71:BD:5E:66:BCРазработчик (CN): WionewsОрганизация (O): Местен (L): Държава (C): Област/град (ST):

Latest Version of WION: Breaking US & WORLD NEWS

4.2.4Trust Icon Versions
22/4/2024
207 изтегляния13 MB Размер

Други версии

4.2.0Trust Icon Versions
25/2/2024
207 изтегляния12.5 MB Размер
4.1.3Trust Icon Versions
10/1/2024
207 изтегляния11 MB Размер
4.1.0Trust Icon Versions
16/11/2023
207 изтегляния11 MB Размер
3.8.7Trust Icon Versions
10/10/2023
207 изтегляния11.5 MB Размер
3.8.2Trust Icon Versions
29/8/2023
207 изтегляния8 MB Размер
3.7.7Trust Icon Versions
4/8/2023
207 изтегляния8 MB Размер
3.7.5Trust Icon Versions
28/5/2023
207 изтегляния8.5 MB Размер
3.7.2Trust Icon Versions
14/5/2023
207 изтегляния9.5 MB Размер
3.6.5Trust Icon Versions
30/4/2023
207 изтегляния8.5 MB Размер

Apps in the same category

You may also like...